Aguilera mindkét nem felé nyit

Vágólapra másolva!
Jó hír Christina Aguilera kedvelőinek: a sztár imádja a rajongóit, függetlenül attól, hogy milyen nemhez tartoznak - és ráadásul szívesen ágyba is bújik velük.
Vágólapra másolva!

A Come On Over Baby előadója elmondta, hogy imádja a szexet, és nem csak a hírességekkel létesít kapcsolatot. Lelkes szónoklatából kiderült, hogy a lányokat is felettébb kedveli. "Imádom a szexet, klassz dolognak tartom, és emiatt nem hiszem, hogy szégyenkeznem kellene. Időnként ránézek a fiú rajongóimra, és arra gondolok: ó, de helyesek! Szívesen kísérletezek és mindent ki akarok próbálni. Élvezem, hogy egyszerre vagyok szexi és vagány csaj. Rájöttem, jobban felizgat, ha egy nőre nézek" - mondta Christina Aguilera.

Az ifjú Christina első zenei élményeit az iskolája által szervezett tehetségkutatókon szerezte. Nyolcévesen már a Star Search-ben szerepelt, és tízéves volt, amikor Pittsburgh futballmeccsein a nemzeti himnuszt énekelhette. Két évvel később az orlandói Micky Mouse Clubban tűnt fel, éppúgy, mint Britney Spears vagy Justin Timberlake. Miután két éven keresztül közreműködött a hetente sugárzott Disney-műsorokban, Christina beutazta a világot, lemezekkel jelentkezett és teltházas koncerteket adott világszerte.

Legutóbb egy hónapja hallatott magáról, mikor az MTV Video Music Awards ünnepségén Madonna nyelves csókot váltott két fiatal pályatársnőjével - vele és Britney Spearsszel. A három énekesnő közösen adta elő Madonna 1984-es slágerét, a Like a Virgint, és produkciójukkal alaposan elvonták a figyelmet az este győzteseiről.