Eminem: Britney nem tud énekelni

Vágólapra másolva!
A rap fehér sztárja, Eminem úgy véli, hogy Britney Spears nem tud énekelni és a muzsikája is sok kívánnivalót hagy maga után. Ennek ellenére kénytelen néha meghallgatni a Mickey Mouse Club egykori üdvöskéjét, akár naponta többször is.
Vágólapra másolva!

A Stan és a Guilty Conscience előadója kihangsúlyozta, hogy nem magával a sztárral vagy a jelenséggel van komoly probléma, hanem pusztán a lány hiányos énektudásával és egy igaz rapper füleinek kínzást jelentő zenéjével. Eminem így nyilatkozott: "Találkoztam Britney-vel már párszor, és nem szeretném nyilvánosan lejáratni. A zenéjét azonban ki nem állom. Teljesen fantáziátlan, amit csinál, és szerintem énekelni sem tud."

Eminemnek osztoznia kellett a hitvesi ágyon/szorakozas/zene/20030821eminemnek.htmlEminem retteg a szabadságtól/szorakozas/zene/20030812eminem.html

A rapper ezzel együtt kénytelen Britney-t hallgatni, mert kislánya, Hailie nagy rajongója az énekesnőnek, írja a WENN. "Hailie megőrül Britneyért, de Christina Aguilerát is szereti. Nézi az MTV-t és sok olyan embert kedvel, akiket én nem. De hát mit lehet tenni?" - tárta szét kajait tanácstalanul a rapper.