Vágólapra másolva!
Nem tudni, hogy az anyagi kényszer viszi rá Michael Jacksont, vagy csak szimplán ráunt a járgányra, mindenesetre meg akar válni egyik - rá jellemző - gépkocsitól egy árverés során. A furcsa extrákkal felszerelt autóban több képernyő, DVD-lejátszó és számítógépes játék is van.
Vágólapra másolva!

A jármű egy 2001-es Bentley Arnage Red Label Turbosedan, amely a művész egyik korábbi videoklipjében is feltűnt, írja az AZ-Central. Az extrákkal komolyan felszerelt autót leginkább arra használták, hogy azzal szállítsák a Neverland-birtokon tartózkodó Jackót meglátogató hírességeket, így került a gépkocsi tetejére - többek közt - Beyoncé Knowles és Tom Petty autogramja.

A Thriller és a Bad című lemezekkel világsztárrá lett zenész elérte, hogy autójában ne unatkozzon senki: ha az utas nem találta elég változatosnak a tájat, nem elégedett meg a rádióval, a CD-k között sem talált kedvére valót és a semmitmondó beszélgetéshez sem volt kedve, akkor még mindig számos lehetőség közül választhatott. Minden üléshez járt egy számítógépes játék és CD-lejátszó - de volt az autóban három nagyobb képernyő, két DVD-lejátszó és egy CD-másoló is.

"Ez egy nagyszerű alkalom lesz arra, hogy valaki beszerezzen egy igazán kivételes autót" - reklámozta a gépkocsit Craig Jackson, az arizonai Scottsdale-ben bejegyzett aukciós ház igazgatója. Az árverésre - mely során több száz Bentley talál majd gazdára - januárban kerül sor.