Tévésorozat Victoria Beckham életéről

Vágólapra másolva!
A volt Spice Girl igencsak készül új lemezének megjelenésére, mert mindent bevet annak sikere érdekében. Várhatóan jövő év elején jelenik meg az új album, és addig egy tévés sorozattal szeretne nagy lendületet venni.
Vágólapra másolva!

Szólókarrierjének előmozdítása végett Victoria Beckham elkészíttetett egy életéről szóló dokumentumfilmet, írja a spanyol Plus. Az énekesnő az elmúlt időkben kissé árnyékba került férje, a fényesen csillogó világsztár, David Beckham mellett: az angol válogatott labdarúgó a Manchester Unitedből a királyi klubba, a Real Madridba igazolt a nyár során, és ez hetekig, hónapokig adott témát a sajtónak.

A művésznőről készült minisorozat vetítéséért már marakodnak a spanyol tévécsatornák, annak ellenére, hogy a film jelenetei csak addig tartanak, míg a lapok címoldalát rendre elfoglaló páros átköltözött Madridba. Victoria ígérete szerint a nézők szájtátva bámulják majd a kitűnő, meglepően személyes, módfelett intim anyagot, mely nyolc hónapon át készült. A kamerák a világ minden pontján követték az énekesnőt, családját és barátait. Olyan hosszúságú és olyan izgalmas anyag jött össze, hogy - a bennfentesek szerint - túl nagy pazarlás volna egyben leadni, így egy sorozat elkészítésében gondolkodnak.

A volt Spice Girl már tervezgeti visszatérését a popzenei életbe, hogy újabb sikereket elérve ne csak "Beckham feleségeként" emlegessék. Elképzelhető fellépése a közelgő brit zenei díjak átadóján.