50 Cent: kínos kezdet

Vágólapra másolva!
Melbourne rapzene irán lelkesedő közönsége erősen megdöbbent 50 Cent silány produkciója láttán-hallatán: a második dal után elment a hangja, így levonult a színpadról. Szerfelett döcögősen indul az ausztrál turné.
Vágólapra másolva!

Az idén felettébb sikeres rapper rossz startot vett Ausztráliában, ugyanis az első, Melbourne-ben adott koncertjén kénytelen volt idejekorán befejezni a műsort. A rajongókat persze meglepte a dolog, ugyanis 50 Cent mindössze két dalt prezentált, majd a G-Unittal együtt levonult a színpadról. A tömeg hiába méltatlankodott, zúgolódott, a DJ-nek kellett ideiglenesen megnyugtatnia őket.

Mikor az eladási listákon előkelő helyen álló rapper visszatért, abban sem volt sok köszönet: csupán egy nótára futotta, aztán az elnémult előadó ismét visszavonult. Az ausztrál sajtó persze rendesen kiosztotta a kudarcot vallott énekest, de leginkább a cseppet sem profi hozzáállás és a nem éppen professzionális válságkezelés miatt mérgelődtek a jelenlévők: a G-Unit még folytathatta volna a műsort 50 Cent levonulása után is.

Korábban megírtuk, hogy a 50 Cent alapította G-Unit Records első kiadványa a G-Unit: Beg For Mercy című albuma volt. A lemez megjelenését a nagymérvű illegális letöltések és villámgyors másolások miatt előrehozták. Az album executive producere 50 Cent volt.