Ricky Martin nem zárja le a múltat

Vágólapra másolva!
Az énekes két és fél millió dollárt követel a korábbi menedzserétől, de mivel az illető nem fizet, a bíróságon folytatódik az ügy. A következő fordulóra már egy New York-i bíróságon kerül sor.
Vágólapra másolva!

A nők egyik bálványa, Ricky Martin tavaly szeptemberben szakította meg a kapcsolatokat korábbi ügyintézőjével, személyi titkárával, egy Medina nevű, Puerto Ricó-i menedzserrel. Az énekes 2,5 millió dollárt követel vissza, mivel szerinte a legutóbbi pénzeket előlegként fizette ki, és a valós munka nem történt meg a szakítás miatt. Az ügynök szerint szó nem volt ilyesmiről, az ő véleménye szerint a kifizetések más szerződések létrejötte miatt történtek, egyfajta sikerdíjként kapta a pénzt.

"Mintha a saját gyermekem jelentett volna fel!" - kesergett Medina, aki tizenkét évig segítette a latin popsztár életét. - "Amikor rápillantok a feljelentésre, mindig rájövök, hogy félre kell tennem a személyes érzéseimet, mert az az igazság, hogy ez az egész roppant fájdalmas számomra. Még mindig nem tudom elhinni, mert ez az ügy ellentmond mindennek, amit baráti hangulatú elválásunk során megbeszéltünk. Szétestem, és csalódott vagyok. Számomra a legjobb védelem, hogy tudom, hogy mindent becsülettel tettem. Annyi évnyi szolgálat és barátság után szinte családias volt a kapcsolatunk. Öt hónapja sem volt semmiféle gond, és tíz napja is találkoztunk, akkor sem volt még probléma."

Ricky Martin nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, a bíróságon is csak ügyvédje jelenlétében jelenik majd meg.