Vágólapra másolva!
Bejelentették a VIVA COMET-díj jelöltjeinek kampányfőnökeit. Május 3-a óta már tudjuk, hogy kik lettek a 2004-es VIVA COMET-díj lehetséges díjazottjai.  A többi most már a közönségen múlik, de a zenekarok, előadók nem tétlenül várják sorsuk alakulását. Az európai parlamenti választásokat megelőzően zajló díjátadóra  ugyanolyan  kampánnyal készülnek majd, mint a politikusok.
Vágólapra másolva!

Ki tudja? Ha nyernek, talán ők is Európába mehetnek a díj segítségével. A VIVA COMET ugyanis egy nemzetközi díj, és a győztes előadó nemzetközi figyelmet is kaphat, hiszen a magyar győztest és a magyar COMET-díj átadásának összefoglalóját bemutatják a német VIVA csatornán is. A győzelem egyik záloga azonban - mint tudjuk - a jó kampányfőnök, akinek az arca, személyisége nagyon sokat javíthat a jelöltek esélyein.

Forrás: [origo]
Galériánk a bejelentésről és a kampányindítóról

"Az öt jelölt számára olyan nyilvánosságot szerettünk volna adni, amely a VIVA-n is túlmutat, ezért felkerestünk öt olyan elismert sztárt, akik több évtizede a pályán vannak, és a mai napig mindenki elismeri és szereti őket. A magyar zenetévé még csak 7 éve létezik Magyarországon, a VIVA COMET-díj pedig 4 éve. Azok a művészek, akik most a jelöltek mellett kampányolnak, biztos, hogy ha korábban létezik már VIVA TV és a díj, ők is VIVA COMET nyertesek lettek volna" - mondta Málnay B. Levente, a VIVA TV vezérigazgatója.

Az ő szerepük a korteskedés, a nyilvánosság meggyőzése lesz az egy hónapos kampány alatt. Az ötletet szerencsére mindenki nagy örömmel fogadta, hiszen mind a kampányfőnökök, mind a jelöltek nagyon szívesen dolgoznak együtt.

A VIVA TV pedig kampányfilmeket készített, melyben a kampányfőnökök arra buzdítják a közönséget, hogy szavazzanak az általuk képviselt jelöltre. Ezeket a nézők május 12-től láthatják a VIVA csatornán.