Kínában Britney nem imitálhat aktust

Vágólapra másolva!
Az énekesnő megígérte a helyi hatóságoknak, hogy öltözete nem lesz olyan lenge, mint más alkalmakkor, mert, ha túl messzire megy betilthatják koncertjeit.
Vágólapra másolva!

Át kellene alakítania színpadi Britney Spears színpadi produkcióját, ha az amerikai sztár fel akar lépni Kínában. A feltételt az ázsiai ország hatóságai szabták az énekesnőnek, aki új turnéján fehérneműben jelenik meg a közönség előtt, és férfi táncosaival szexuális aktust imitál.

A pekingi kulturális tárca aggodalmát fejezte ki a ledér előadásmód miatt, és már jó előre figyelmeztették az énekesnőt, hogy a 2004 végén esedékes öt kínai koncertjén fogja vissza magát.

A fellépéseket szervező cég szóvivője azonban szintén figyelmeztet: "A minisztérium kívánságait megpróbáljuk figyelembe venni, de az énekesnő minden egyes koncerten ugyanazokat a ruhákat viseli, ami azt jelenti, hogy képtelenség csupán öt fellépés erejéig megváltoztatni a ruhatárát."

Britney Spears tavasz elején indult világkörüli turnéra, amelynek keretében négy év után először Európában is több koncertet adott. A sztár The Onyx Tour nevű sorozatát március elején az Egyesült Államokban kezdte, majd április végén Angliában, májusban pedig több európai nagyvárosban, köztük Párizsban, Hamburgban és Budapesten lépett fel.