Nick Carter laposra verné húga udvarlóját

Vágólapra másolva!
Nick Carter, a Backstreet Boys szólókarrierbe kezdett tagja nemrégiben egy interjújában elárulta: ereiben indián vér is csörgedez. Harcias ösztöneit húga udvarlóján is kiélné.
Vágólapra másolva!

Nick ugyanis kész arra, hogy megverje húgának barátját, amennyiben az rosszul viselkedik. Az énekes nincs arról meggyőződve, hogy testvére jól választott, és úgy gondolja, hogy a lány a oltalomra szorul. "Leslie 16 éves, a barátja 18. Meg akarom őt védeni és azt akarom, hogy minden rendben menjen közöttük. Ha valami csúnya dolog történik, szétrúgom a srác seggét" - fogadkozott.

A nagy reményekkel szólókarrierbe kezdett énekes egyébként úgy tűnik indián származását marketingfogásként is felhasználja . Legújabb feketelábú-indián tetoválása legalábbis erre utal, bár ő azt mondja, azért csináltatta, hogy szerencsét hozzon neki új vállalkozásához. "Apám ereiben indiánvér is csörgedez, a nagyanyám félig feketelábú indián volt, tehát bennem is van valami" - mondta. Nicknek persze nem ez két fekete lábat mintázó melltetoválás az első törzsi jele. Ősi minták találhatók a jobb karján, no meg persze a szokásos tinifigurák, például egy cápa és különféle kották.