Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szavazz, vagy halj meg!

Vágólapra másolva!
Soha ennyi amerikai popsztár, színész, médiaszemélyiség nem érzett erős késztetést, ellenállhatatlan vágyat arra, hogy befolyásolni próbálja az átpolitizált közélettől kissé megzavarodott lakosságot.
Vágólapra másolva!

Mint az elmúlt hetekben rendszeresen beszámoltunk róla, a közelgő amerikai elnökválasztás miatt két nagyobb tömbbe tömörültek a hollywoodi színészek, tízszeres platinalemezes előadók, tévés bemondók és a média világából ismert hírességek. Bush mögé sorakozott - többek közt - Britney Spears, Alice Cooper, Arnold Schwarzenegger, miközben Kerry mögött is hatalmas tábor áll: az imént említettekkel néz farkasszemet Cher, Bon Jovi, Eminem és Bruce Springsteen.

Vote for change címmel hosszabb koncertturnéra indultak a demokraták hívei, New Jersey büszkesége, a Boss vezetésével, de a republikánusok politikája iránt lelkesedő zenészek és színészek is naponta hallatják hangjukat. Talán néhány honpolgárnak már-már agresszívnek hathat az egyre erősebb agitáció, az egyre hangosabb kampány.

A Vote or Die! (Szavazz, vagy halj meg!) pólók ezúttal ismert, népszerű személyiségeken feszülnek. Leonardo DiCaprio, 50 Cent, Sean P-Diddy Combs és társaik ezzel az akcióval szeretnék felhívni fiatalabb honfitársaik figyelmét arra, hogy nem létezik elveszett szavazat, nincs felesleges voks, mindenki számít. Miközben amerikaiak milliói próbálják magukat ebbe az illúzióba ringatni, addig mi (nagyjából) nyugodtan hátradőlhetünk és megnézhetjük, miképp festenek a sztárok egyentrikóban. Mariah Carey például kifejezetten jól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről