Leszbikus máz nélkül tér vissza a TATU

Vágólapra másolva!
A TATU tagjai a visszatérést fontolgatják, de ezúttal szeretnék, ha a produceri parancsra felvett leszbikus imázs helyett a zene lenne a fontos.
Vágólapra másolva!

Lena Katina és Julia Volkova azt tervezgetik igen elszántan, hogy visszatérnek a színpadokra - annak ellenére, hogy valószínűleg a szándékos botrányokkal és műbalhékkal ismertté tett, régi nevet sem tarthatják meg, írja az Ananova. Az orosz duó legutóbb 2003 februárjában volt igen jegyzett, akkor például négy héten át vezették a brit eladási listákat az All the thing she said-del.

"Igazság szerint a lányok soha nem voltak leszbikusak. Úgy érzik, hogy kihasználták őket. Csak 14 és 15 évesek voltak, de már koncerttermekben énekeltek, és szexi dolgokat műveltek" - nyilatkozta egy közeli barát.

"Továbbra is sokkoló és vitára okot adó csapat akarnak maradni. Jobban akarnak kinézni és vadabb dolgokat akarnak művelni, mint bármikor korábban - de nem ál-leszbikusként. Julia és Lena meg akarnak szabadulni a szűk iskolai uniformistól, egy szexis, szabadabb imázs miatt" - tette hozzá a jól informált cimbora.

A lányok jelenleg Trevor Horn producerrel tárgyalnak, állítólag ő novemberre tervezgeti az orosz duó nagy visszatérését. Valahol jellemző, hogy a zenéről, a stílusról, a dalokról továbbra sem esik szó - az nyilván másodlagos.