Victoria Beckham féltékeny a férjére

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham a jelek szerint egyre kevésbé tudja elviselni, hogy csak anyaként és David Beckham feleségeként szerepel mostanában a médiában, ugyanis a hírek szerint énekesnői karrierje újraindítását fontolgatja.
Vágólapra másolva!

Az Evening Standard és a Daily Mail szerint - korábbi kijelentéseivel ellentétben - Victoria ismét megpróbál énekesnőként a legnépszerűbbek közé kerülni. A Spice Girls feloszlása óta ugyanis az egyes tagok közül Victoria a kevésbé sikeresek közé tartozik.

Egyetlen, cím nélkül megjelent nagylemeze 2001-ben a vártnál kevésbé fogyott, és a kislemezeivel sem sikerült a listák élére kerülnie (legutóbb tavaly januárban jelentkezett új számmal, akkor a This Groove/Let Your Head Go a brit kislemezlista 3. helyéig jutott ). A csalódást keltő karrierje helyett pedig inkább a gyerekek miatt olvashattunk róla mostanság, így idén februárban harmadik kisfia, Cruz születése okán került a címlapokra.

Most a híresztelések szerint jövő júliusra, az együttes megalakulásának tízéves évfordulójára szeretné újjáalakítani a Spice Girlst, de ha ez nem jön össze, akkor egy új csapatot hozna össze (arról, hogy ez is lánybanda lenne-e, egyelőre nem tudni).

A brit bulvárlapok idéznek egy, hozzá közelálló forrást, aki szerint az egykori Posh Spice "nemcsak azért szeretne híres lenni, mert ő David Beckham felesége". Most a jelek szerint rájött, hogy korábbi terveivel ellentétben a divatszakmában nem fog a leghíresebbek közé emelkedni.