Robbie Williams: Mégsem nyúlt le a menedzser

Vágólapra másolva!
Az énekes állítólag azzal vádolta meg egy dalszövegében Nigel Martin-Smitht, hogy nem kevés pénzt nyúlt le a Take That-től annak idején. Az erre való utalás már nem jelent meg a Rudebox album végleges verzióján. Most Robbie hivatalosan is bocsánatot kért, sőt még fizetni is hajlandó, hogy kárpótolja a menedzsert.
Vágólapra másolva!

Robbie Williamst beperelte egykori menedzsere, Nigel Martin-Smith.

A Take That karrierét egyengető üzletembert Robbie egy dalszövegében azzal vádolta meg, hogy a régi szép időkben bizony komoly összegeket vett ki a zenekar kasszájából. Ez a pár soros utalás a The 90s címet viselő dalban jelent volna meg, de aztán mégsem került fel a 2006-os Rudebox albumra. Martin-Smith ügyvédjei most bíróságon próbálnak az igazuknak érvényt szerezni. Robbie a kedélyek csillapítása végett azonnal bocsánatot is kért régi menedzserétől, de jogászai is próbálják az ügyet némileg tisztázni. David Sherbone, Robbie ügyvédje a bíróság előtt is megerősítette, hogy még a Rudebox album megjelenése előtt kikerültek a vitatott sorok az albumról. Sőt szerinte a 33 éves énekes "szeretne nyilvánosan is bocsánatot kérni". Hozzáfűzte, hogy Robbie Williams soha nem állította, hogy Nigel Martin-Smith pénzt lopott volna a Take That-től vagy bárki mástól.

Természetesen Martin-Smith ügyvédje másképp látja a helyzetet. Gary Lux vélemény szerint Martin-Smithnek eszébe sem jutott volna pereskedni, ha Robbie megpróbálja rendezni korábban az ügyet. "Ez már szánalmas" - kommentálta az estet Gary Lux ügyvéd. "Robbie-nak esze ágában sem volt bocsánatot kérni, így nem véletlenül vittük az ügyet a bíróság elé."

Nigel Martin-Smith 1990-től a csapat 1996-os feloszlásáig egyengette a Take That útját. Robbie Williams 1995-ös kiválásának egyik fő mozgatórugója egyébként pont a menedzserük és közte folyó állandó viták voltak. Robbie távozása után sokszor hangot is adott Nigel-ről kialakult véleményének, önéletrajzi könyvében sem túl barátilag emlékezik meg a nagy felfedezőjéről.