A legnagyobb lengyel fesztiválon játszik a Kerekes Band

Kerekes Band
Vágólapra másolva!
Két rangos külföldi fesztiválra is meghívást kapott a Kerekes Band, amely az Open'er és a Rock For People fesztiválokon is egyedüli magyar zenekarként lép fel.
Vágólapra másolva!

Nemcsak az Intim Torna Illegált és a Volkova Sisterst hívják külföldi fesztiválokra, hiszen a Kerekes Band is játszik a héten, komoly cseh és lengyel fesztiválokon: az együttes csütörtökön Hradec Kralovéban a Rock For People Festival YouTube színpadán 15 órakor játszik, egy nappal később a gdyniai Open'er Festival-on főműsoridőben, 19.30 órakor a Talents (Tehetségek) színpadon zenél. A Rock For People hagyományosan az egyik legnépszerűbb csehországi fesztivál, míg az Open'er az egész régió egyik legfontosabb rendezvénye, melyről bővebben ebben a cikkünkben írtunk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A Kerekes Band a hollandiai Eurosonic fesztiválon elért siker hatására, valamint a CEETEP (Central and Eastern European Talent Exchange Program) jelölésének köszönhetően kapott most meghívást ezekre a fesztiválokra, hogy "egy-egy órás koncerten népszerűsítse a csángó-boogie-t és elvigye a One More Drink, Lacikám szlogenjét a Kárpátokon túl is" - szerepel a hírt az MTI-vek is közlő Petőfi Rádió közleményében.