Bezzeg régen tehetségek írták a dalokat

Bëlga, Belga, klippremier, videoklip
Bëlga: Bezzeg régen videoklip
Vágólapra másolva!
A Bëlga Sanyi című lemezéhez (kritikánk itt) készült már vicces sztorizós klip és cicákkal feldobott hülyéskedés. Az először itt a Quarton látható Bezzeg régen pedig egy rendes koncertvideó.
Vágólapra másolva!

A főként a Muzikumban készült felvételekben nincs trükközés, de azért vicces a klip, hiszen a Bëlga vicces. Érdekesség, hogy aki nem jár Bëlga-koncertekre, az itt láthatja először a januárban bevett ötödik tagot, DJ Marvint. A klipet, illetve a hozzá tartozó nagy halom gifet Brindza Csaba készítette, aki dolgozott már a zenekarral (például a 2008-as pendrive fotóanyagán), és itt a Quarton is láthatók a képei.

A Quart kérdésére Tokyo beszélt arról, mi DJ Marvin szerepe a Bëlgában: "Koncertező dj-nek lenni nem kevés, hanem jóval több, mint gondolnánk. Marvin rengeteg új dolgot hozott be a koncertezésbe mint műfajba, számos, itthon teljesen ismeretlen koncertelem meghonosítója." A zenekar tavaly ünnepelte 15. születésnapját, idén pedig - egy koncertjük címe szerint - "a második tizenöt évet" kezdték meg. Ebből a tizenötből egy-két évre előre vannak konkrét terveik, de még nem árulnak el ezekről semmit, csak annyit, hogy "egy számunkra idegen bolygón" már készül egy új klip. Kézenfekvő volt megkérdeznünk, hogy sokszor hallják-e, hogy bezzeg régen a Bëlga is jobb volt. Tokyo szerint "sokkal kevesebbszer, mint ahányszor a Guns N 'Rosesről hallom ugyanezt. Leibniz szerint pont most a legjobb a Bëlga. Ővele nem vitatkoznék." (Leibniz az a filozófus, akinek a legismertebb gondolata az, hogy világunk a lehetséges világok legjobbika.)