Dopeman mégsem hagyja el az országot

Vágólapra másolva!
Bár korábban tagadta, hogy csak az új számát reklámozza a drámai bejelentéssel, a most bemutatott klipből kiderült, hogy tényleg erről volt szó.  
Vágólapra másolva!

"Sajnos eljött az a pillanat, amikor szomorúan azt kell mondjuk, hogy el kell gondolkodjunk azon, hogy elhagyjuk az országot. Valószínűleg a választásokat sem tudjuk itt megvárni. Sajnos az utóbbi időben kialakult politikai, gazdasági helyzet arra kényszerített minket, hogy megpályázunk egy munkát egy hajón, ahová felvettek minket. El kell mennünk, mert azáltal, hogy felvállaltuk a politikai nézetünket, a gondolatiságunkat és a filozófiánkat, bezárul életünk munkája. Az elért eredményeink ellenére nem vagyunk képesek a biztos megélhetésünket megoldani Magyarországon" – közölte kedden Dopeman és testvére, KicsiDope egy Facebookon közzétett videón.

Aznap megkérdeztük őket, hogy mindez nem csupán az új, kivándorlásról szóló számuk promóciója-e, de a két zenész azt állította, hogy ez a valóság, elmennek, mert itthon bezárultak előttük a lehetőségek.

A most közzétett klip végén aztán a rapper mégis bevallja, hogy az egész egy reklámfogás volt: "Drága testvéreim, most komolyan elhittétek, hogy elhagyom a hazámat, és félbemarad az, amit elkezdtünk? Az a szép az egészben, hogy ugyanúgy vezettünk meg titeket, mint ahogyan ő teszi ezt nap mint nap" – mondja egy Orbán Viktor-plakátra mutatva Dopeman. "Ez egy gyönyörű emberkísérlet volt, amin a jobboldali emberek nagyon csúnyán megbuktak” – folytatta a rapper, hozzátéve, "április 6-án olyan ikszet veret Mesterházy neve mellé, hogy öröm lesz nézni".

Csütörtökön megpróbáltunk utánajárni, vajon tényleg üldözi-e a politika a zenészt, ám már klubtulajdonosok, koncertszervezők szavaiból is kiderült, hogy nem emiatt van kevés Dopeman-koncert, inkább azért nem hívják fellépni, mert már nem tartják elég népszerűnek.