Varnus Xavér a világ három legnézettebb orgonistája között

Súlyos balesetet szenvedett Varnus Xavér tv bulvár
Vágólapra másolva!
Csigolyatörése után, jelenleg is kényszerpihenőjét töltő orgonaművészt egy kis öröm érte az ürömben, hiszen egyszer csak levelet kapott a világ legnagyobb videómegosztó oldalától. 
Vágólapra másolva!

Nemrégiben - egy orgona hangolása következtében - balesetet szenvedett Varnus Xavér hat hétre egy speciális rögzítő-szkafandert kapott Veres Róbert sebész-professzortól, amiben a világhírű orgonaművész még egy ceglédi koncertet is adott. A 3 hét kényszerpihenőre küldött Xavért azonban a mai napon kellemes meglepetés érte, ugyanis levelet kapott a YouTube-tól, miszerint a világ három legnézetebb orgonistája közé került.

"Levelet kaptam a YouTube-tól, hogy elértem a három milliós nézettséget, s így egyike lettem a világ három legnézettebb orgonistájának. Minden nézőmnek szívből köszönöm" - áll Xavér Facebook oldalán.

Xavér YouTube-csatornája 2007 decembere óta aktív és jelenleg 183 videót tartalmaz. A csatorna népszerűségét az is jól mutatja, hogy a videómegosztótól kapott levél óta, újabb 10 000-el emelkedett a nézettsége.