Hétfőn élőben közvetíti a Beugrót az Origo

Beugró
Vágólapra másolva!
December 19-én, este 7 órakor élőben jelentkezik az Origón a színészek rögtönzéseire épülő népszerű szituációs játék, a Beugró. A műsor utolsó tévés évada 2012-ben került adásba, 2013-ban pedig a Játékszínbe költözött a produkció. Azóta csak a színházban lehetett követni a műsort, hétfőn este viszont az előadással egy időben, online is nézheti majd a szórakoztató helyzetgyakorlatokat az Origón.
Vágólapra másolva!

A Beugró 9 éves története alatt kalandos utat járt be: a TV2 műsoraként indult, majd átköltözött a köztévére, onnan vissza a kereskedelmi csatornákra, nyolc évad után pedig a Játékszínben folytatódott a sorozat. 2013. november 11-én volt az első színházi előadás, azóta havonta élvezheti a Játékszín közönsége Novák Péter műsorvezetésével Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző, Debreczeny Csaba, illetve állandó és alkalmi vendégeik rögtönzéseit.

Ez viszont azt is jelenti, hogy csak azok láthatják a vicces helyzetgyakorlatokat, akik jegyet váltanak az előadásokra. Az 50. játékszínes Beugrót azonban – amely a teljes sorozatban már a 262. lesz – online is lehet nézni az Origón.

A műsorba ezúttal Pokorny Lia, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter mellé Hajós András érkezik majd,

aki már többször bizonyította, hogy megállja a helyét az improvizációs játékban.

A Beugró állandó szereplői: Szabó Győző, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Pokorny Lia, Novák Péter műsorvezető és Debreczeny Csaba, aki a második évadban csatlakozott a produkcióhoz Forrás: Facebook / Beugró

Kapitány Iván, aki producerként és rendezőként a kezdetektől részt vesz a Beugró létrehozásában, elmondta, hogy sajnálták, mikor véget ért a műsor tévés karrierje, mert kifejezetten népszerű volt a nézők körében. Ezt szerinte az is jól mutatja, hogy azóta is folyamatosan ismétlik.

A mostani online adás viszont kicsit más lesz, mint amit a tévében megszokhattak a nézők. Ott ugyanis előre rögzítették és megvágták a műsort, most viszont minden élőben zajlik majd:

az Origo olvasói tehát ugyanazt fogják látni, mint a Játékszín közönsége.

Sőt, bele is szólhatnak a játékba. Az előadás egy pontján az online adás nézői szavazással dönthetik el, milyen feladatot kapjanak a szereplők.

Bank Tamás, aki korábban produkciós igazgatóként dolgozott a Játékszínben, idén júniustól pedig az ügyvezetői feladatokat is ellátja, arról beszélt, hogy 2013-ban azért szerették volna a színházba hívni a Beugrót, mert a fiatalok felé akartak nyitni a népszerű műsorral.

Azóta

folyamatosan telt házzal megy az előadás,

és az improvizációs jellegnek, az új játékoknak, illetve a meghívott vendégeknek köszönhetően korántsem fenyegeti az a veszély a Beugrót, hogy a nézők vagy a szereplők megunják.

Bank Tamás szerint az elmúlt években új közönséget is hozott a Játékszínnek a műsor, illetve a színház törzsközönsége is megszerette ezeket az előadásokat. Így az, hogy havonta hány Beugró fér bele a műsortervbe, leginkább a színészek időbeosztásától függ. Bármennyit meg tudnának tölteni.

Az igazgató arról is beszélt, hogy a mostani közvetítéssel szeretnének az online világ irányába is nyitni, és a jövőben is élő színházi közvetítéseket terveznek, amelyek még abszolút újdonságnak számítanak Magyarországon.

December 19-én, este 7 órától nézheti meg élőben az Origón a színészek rögtönzéseire épülő Beugrót!