Nem volt jobb dolga, ezért hülyülhetett Puff Daddy

A legjobban kereső zenészek 2018, Diddy
10. Diddy ($64 million)
Vágólapra másolva!
Akármi legyen is a legkedvesebb beceneve, a legtöbben mégis csak Puff Daddyként ismerik. Pályafutása alatt többször változtatott már művészi becenevet, a hétvégén még videót is közreadott egy újabb változtatásról. Aztán kiderült, hogy csak viccelt. 
Vágólapra másolva!

A 48. születésnapját a hétvégén ünneplő Puff Daddy annyira boldog volt, hogy egy érdekes hírrel rukkolt elő. A Twitterre feltöltött videójában azt mondta, hogy annyira megváltozott, hogy egy új becenévre van szüksége. Ehhez azt kell tudni, hogy a rapper már vagy

négyszer csinált ilyet eddigi karrierje alatt,

így joggal gondolhatta a fél internet, hogy most sem csak a levegőbe beszél, mikor azt mondja, hogy nem fog hallgatni semelyik korábbi becenevére, mert őt már Love-nak, vagy Brother Love-nek kell hívni.

Aztán kedden újabb videóval jött elő, amit azzal kezd: „rá kellett jönnöm, hogy nem lehet szórakozni az internettel”. Majd azzal folytat, hogy a további heves médiareakciók és általában a kavarodás elkerülése érdekében elárjulja, hogy

csak viccelt.

Tehát nem váloztatta meg a nevét, csak szórakozott egyet. Azt is mondta, hogy bárki hívhatja a régi becenevein, de akár úgy is, ahogy a poénvideóban megjelölte, tehát Love-nak.