Jordán Tamást még nem engedik haza a kórházból

Jordán Tamás Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja
Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Vágólapra másolva!
Jordán Tamást, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatóját a POSZT-on érte baleset: koponya- és arccsonttörést szenvedett. Bár a hangulata javul, a felépülése hosszú heteket vesz igénybe: sérülései miatt keveset mozog, sokat alszik, igen fáradékony. Az orvosok tanácsára még legalább egy hétig kórházban marad.
Vágólapra másolva!
Jordán Tamás Fotó: Polyak Attila - Origo

Jordán Tamás egészségi állapota kielégítő, az orvosok mégsem engedik haza: még egy hetet a pécsi klinikán kell töltenie - írja a Bors. A színházigazgató maga is úgy érzi, hogy az utóbbi időben túlhajtotta magát.

"A körülményekhez képest jól vagyok" – mondta tegnap a lapnak Jordán Tamás, aki Pécsett A Jordán-sztori című könyv bemutatója után esett el olyan szerencsétlenül, hogy a fejét a járdaszegélybe verte, és intenzív osztályra került súlyos sérülései miatt.

"Gyenge vagyok még, és nagyon fáradékony,

az orvosok szerint a fejsérülésem ezzel jár, normális állapot, ami lassan múlik. Türelmesnek kell lennem, és sokat kell pihennem. A doktorok tanácsára még legalább egy hetet kórházban maradok -- tette hozzá a Kossuth-díjas színész-rendező- színigazgató. - Számomra a munka a kikapcsolódás, de belátom, hogy valóban nem lehet azt a tempót diktálni, amiben az utóbbi években részem volt."

Jordán Tamás balesete miatt júniusban elmaradnak a Romance.com című darab előadásai a Rózsavölgyi Szalonban, ahol a művész Molnár Piroska oldalán játszik főszerepet.