Csattanós pofon a popvilág legnagyobb cicaharcában

Katy Perry Taylor Swift
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: (L-R) Singers Taylor Swift and Katy Perry arrive at the 2011 American Music Awards held at Nokia Theatre L.A. LIVE on November 20, 2011 in Los Angeles, California. (Photo by Lester Cohen/AMA2011/WireImage)
Vágólapra másolva!
Taylor Swift három év után pont ugyanazon a napon pakolta vissza zenéit a Spotifyra, amikor megjelent a rivális Katy Perry legújabb albuma, a Witness. És úgy néz ki, örülnek is Swift vissztérésének a Spotify-felhasználók, mivel az első adatok alapján sokkal többen hallgatják őt, mint Perryt. 
Vágólapra másolva!

Jó pár éve megy már a verbális és egyéb csatornákon megjelenő harc Katy Perry és Taylor Swift között, és úgy néz ki, Taylor Swift nem szeretne búcsúzni a fegyverektől, pedig Katy Perry már azt nyilatkozta, kész a viszály lezárására, meg is bocsátott már. Swift éppen június 9-én tette vissza zenéit a Spotifyra, aznap, amikor megjelent Katy Perry legújabb albuma, a Witness is.

Taylor Swift és Katy Perry 2011-ben, amikor még jóban voltak Forrás: Getty Images/WireImage/2011 Lester Cohen/AMA2011

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Spotify-felhasználók nagyon örülnek a visszatérésnek, mert az első adatok alapján jóval töben hallgatják Swift legútóbbi, 2014-ben kiadott albumának (1989) anyagát, mint Perry új zenéjét. Ugyan Katy Perry Swiftnek szóló Swish Swish című dala az 53. helyen van az észak-amerikai letöltések 200-as listáján, de ezen kívül csupán egy dallal került a legjobbak közé. Ehhez képest Swift hét számmal szerepel, ezek közül egyébként a 89. helyen van a legjobb. De ugye van még hat másik ezen kívül.

A teljes letöltéseket nézve

egyértelműen Swift vezet.

Egyelőre majdnem 1,7 millió letöltése áll Perry 1,1 millója mellett - írja a CoS. Érdekesség még, hogy Katy Perry éppen a napokban beszlét arról, hogy ő készen áll arra, hogy lezárják a viszályt. Június 9-én, a Witness megjelenési napján indított egy élő reality műsort saját hétvégéjéről, aminek végét még el lehet csípni YouTube-csatornáján. (A reality egyértelmű céja lemezének promótálása.) A műsorban szombaton beszélt arról, hogy ő már megbocsátott Swiftnek, kész elfelejteni mindent, és reméli, a másik is hasonlóan áll a dologhoz.

Így alszik Katy Perry, amíg róla írunk Forrás: YouTube/Katy Perry