Így mutat Ed Sheeran a Trónok harcában

Ed Sheeran
Ed Sheeran — 80 millió font. Keményen dolgozó ifjú titán, aki méltán került be a leggazdagabbak élvonalába.
Vágólapra másolva!
Július 16-án volt a premierje a Trónok harca várva várt hetedik évadának, és az első részben a visszatérő szereplőkhöz Ed Sheeran is csatlakozott egy cameo erejéig. 
Vágólapra másolva!

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Ed Sheeran kapott egy rövidke szerepet a sorozatban, májusban pedig elárulta, hogy az énekes-dalszerző nem meglepő módon azt csinálja majd, amihez a legjobban ért: énekel. A brit popsztár rögtön az első részben tűnt fel, és egy videó is felkerült az internetre a jelenetéről.

Ed Sheeran

katonák csoportjában ülve vezeti az éneklést,

mikor az Arya Starkot játszó (egyébként Sheeran-rajongó) Maise Williams elhalad mellettük lóháton. Az éneklés Arya megjelenésére abbamarad, a lány pedig megszólítja Sheerant: "nagyon szép dal, korábban nem hallottam" - mondja. Erre a nemrég új albummal jelentkező Sheeran azt válaszolja, hogy ez egy új dal. A rövid jelenetben egyébként keveset hallunk a dalból, de többek között arról szól, hogy míg az arany rideg, a nők keze mindig meleg.

A hetedik évad premierjét követően Sheeran, akit már nem kötött a titoktartás, egy fotót is közzétett a forgatásról az Instagramján.

Sheeran egyébként már vasárnap arra buzdította instragramos követőit, hogy nézzék este a sorozatot, sőt, egy videót is közzétett magáról, ahogy a Trónok harcát nézi a tévében, bár éppen nem az ő jelenete megy a felvétel alatt.

Az NME azt írja, hogy nem lehet tudni, hogy láthatjuk-e még Sheerant az évad során, vagy mindössze ennyi szerepe volt az HBO sorozatában.

A cameója viszont nem egyedülálló: korábban a zenészek közül

a Coldplay, a Snow Patrol és a Mastodon is feltűnt a Trónok harcában.

Ed Sheeran egyébként a Twitteren is megosztotta az instragramos posztokat, pedig július elején még arról beszélt, hogy nem használja többet az oldalt, mert elege van a gonosz kommentekből. Ha teljesen nem is hagyta ott a Twittert, úgy tűnik, tényleg visszafogta a használatát, mert csak az instagramos bejegyzéseit posztolja azóta.