Nevelőanyja reklámozza Chester Bennington fiát

Vágólapra másolva!
Chester Bennington özvegye a Twitterre posztolt néhány kedves sort nevelt gyereke zenei tehetségéről. Bennington legidősebb gyereke elsősorban filmzenéket komponál. 
Vágólapra másolva!

A Linkin Park egykori énekesének, Chester Benningtonnak 1996-ban született első gyereke az akkori barátnőjétől, Elka Brandtől. Jaime azóta felnőtt, és a 21 éves férfi

maga is zenével foglalkozik,

elsősorban filmekhez ír zenéket. (Ennek a rövidfilmnek a zenéje például az ő munkája.) Chester Bennington özvegye, Talinda a Twitteren osztotta meg fogadott fia, Jaime egyik legutóbbi alkotását amolyan reklámként. Jaime egyébként saját honlapjára töltötte fel az EP-t.

Aztán némi késéssel Jaime Bennington Twitter-oldalát is közzétette.

A fiatal zeneszerző honlapjáról az derült ki, hogy a 4 szerzeményt tartalmazó EP-t leginkább Dmitrij Sosztakovics ihlette, ugyanis a fiatal Bennington oda van az orosz zeneszerzőért. Azt írja, hogy fél éven át szisztematikusan fogyasztotta Sosztakovics munkáit, miután zongorához ült volna. Itt az eredmény:

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!