Elaludt, és lekésett az előadásról az Operettszínház sztárja

2017.05.16. 09:50

Mészáros Árpád Zsoltnak a budai Átrium Színházban kellett volna fellépnie a Nők az idegösszeomlás szélén című darabban, de ehelyett az Operettszínházban aludt szombat este.

A színészt hiába keresték kollégái, ezért váltótársának kellett beugrania helyette – írja a Blikk. Fél hatig kellett volna odaérnie, mert hattól már mikroportos beállás van. Mészáros Árpád Zsolt viszont nem jelezte, hogy késni fog, ezért az ügyelő és a többi szereplő egyből hívogatni kezdte, mert korábban is előfordult már, hogy eltűnt egy előadás előtt. 

A Blikknek egy meg nem nevezett forrás azt mondta, hogy szerencsére ott volt a budai Átrium Színházban a színész váltótársa, Pesák Ádám, aki szerelmét, Janza Katát kísérte el az előadásra. Pesák így gyorsan beugrott Mészáros helyett, akire végül 

nem sokkal a kezdés előtt bukkantak rá Pesten, az Operettszínház egyik üres öltözőjében. 

Mészáros Árpád Zsolt valószínűleg megússza írásbeli figyelmeztetésselForrás: MTI/Zih Zsolt

Lőrinczy György, a Budapesti Operettszínház főigazgatója a Blikknek megerősítette, hogy Mészáros Árpád Zsolt nem jelent meg az előadáson, aminek lesz is következménye. Ez általában írásbeli fegyelmi vagy gázsimegvonás szokott lenni. A főigazgató elmondta, hogy a színész nagyon sok darabban játszik egyszerre, és mivel mostanában nem történt vele hasonló eset, valószínűleg megússza írásbeli figyelmeztetéssel. 

"De azt is hozzá kell tenni, hogy ez legjobban a színésznek fáj ilyenkor, hiszen ők a nézőkért élnek, akiket ezzel cserben hagyott" – mondta Lőrinczy György. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK