George Michael tiszteletére írt dallal tér vissza a Spice Girls-tag

George Michael Geri Halliwell
LONDON - JULY 5: Pop stars (L) George Michael and (R) Geri Halliwell at the White Tie and Tiara Ball held at Elton John's Windsor mansion in London on July 5, 2001. The gala raised 1 million pounds for AIDS research. (Photo by John Rogers/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az egykori Spice Girls-tag, Geri Halliwell George Michael tiszteletére írt dalával tér vissza a zenei világba. Legújabb, sorban a negyedik albumáról már tavaly kiszivárogtak információk és zenék, viszont ez a dal lesz az első, hivatalosan is megjelenő darab. 
Vágólapra másolva!

Geri Halliwell George Michael emléke előtt tiszteleg legújabb dalával, amit hivatalosan június 23-án jelentet meg, éppen két nappal Michael születésnapja előtt. Halliwell - szólóelőadóként - ezzel a dallal tér vissza, és azért érdemes hangsúlyozni a hivatalosságot, mert az új albumáról

már tavaly kiszivárogtak információk.

Egész pontosan 13 dal került fel az internetre Geri Halliwell negyedik albumáról, aminek állítólag Man on the Mountain lesz a címe. Halliwell egyébként tavaly élesztette újra a Spice Girlst Emmával és Mel B-vel, amihez a két kimaradó tag, Victoria Beckham és Melanie C is jó szívvel adta áldását.

George Michael és Geri Halliwell 2001 júliusában Forrás: Getty Images/2001 Getty Images/John Rogers

Geri Halliwell annyit már elárult, hogy a George Michael emlékére írt dal Angel in Chains címet kapta. A dalról az NME-nek azt is mondta, mikor meghallotta George Michael halálhírét, már a kilencedik hónapban volt második gyerekével, és már csak ezért is tele volt érzelmekkel. Ezeket pedig egy dalban tudta a legjobban feldolgozni.