Ötödször változtat nevet a leggazdagabb celeb

2017.11.06. 10:14

A hétvégén ünnepelte 48. születésnapját. A Forbes szerint tavaly ő kereste a legtöbbet a szórakoztatóiparban. Ez a két legutóbbi fontosabb információ Puff Daddyről, aki most ötödször változtat nevet. 

Puff Daddy a Forbes legutóbbi éves bevételi listájának élén volt a szórakoztató ipar szereplői közül. Jelenlegi vagyonát úgy 820 millió dollárra becsülik. Az egyszerűen Sean John Combsként született rappert

Puff Daddyként ismerte meg a világ,

de később jöttek az újabb becenevek. Volt, hogy visszatért születési nevéhez is (Sean John), aztán lett belőle Puffy, majd P. Diddy, később csak Diddy. Most pedig új nevet vár el az őt megszólítók szájából. Ez pedig a Brother Love, vagy egyszerűen csak Love lett. A nagy hírt Puff Daddy a Twitteren tette közzé egy rövid videóban. 

Mondjuk, a Twitter-fiókját még nem volt ideje átnevezni, vagy lehet, hogy nem is akarja. Egyelőre maradt Sean Diddy Combs. A videót egyébként úgy kezdte, hogy „sziasztok egy 

nagyon-nagyon komoly hírem van nektek.

Tudom, hogy ez kockázatos, mert sokak túl giccsesnek tarhaják... Úgy döntöttem, hogy újra nevet változtatok. Egyszerűen nem vagyok az, aki korábban voltam. Valami más vagyok. [...] És innentől kezdve nem hallgatok a Puffy, Diddy, a Puff Daddy nevekre, vagy bármelyik korábbi becenevemre.” Aztán a végén annyival zárta, hogy nagyon jól van, mindent köszön istennek és a szüleinek. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK