Egy parkban aludt az exénekesnő, mikor rátámadtak és megölték

Vágólapra másolva!
Meg akarta erőszakolni a 76 éves egykori énekesnőt a 22 éves hajléktalan férfi. Rátámadt, mire Betty Willis kiabálni kezdett, erre addig fojtogatta a nőt, míg meghalt. Willis a hatvanas évek ismert soulénekesnője volt. 
Vágólapra másolva!

A hatvanas években ismert amerikai soulénekesnő, Betty Willis már egy ideje hajléktalanként élt a kaliforniai Santa Anában. Szilveszter éjjelén egy helyi áruház parkojában aludt a 76 éves exénekesnő, mikor egy szintén hajléktalan 22 éves férfi megtámadta. Lerántotta róla a takarót, hogy

megerőszakolja.

Willist, aki ellenállt, és hangosan kiabált, a férfi többször meg is ütötte, és addig fojtogatta, míg a nő meghalt. A környéken valaki hallotta az elfojtott segélykiáltásokat, és hívta a rendőrséget. Mikor kiértek, a férfi a mozdulatlan nőn feküdt, de mikor meglátta a rendőröket, elmenekült. Nem sokkal később viszont el tudták fogni. A 22 éves Rosendo Xo Pecet gyilkossággal vádolják, és a kaliforniai törvények értelmében akár halálbüntetést is kaphat - írja a Los Angeles Times.

Betty Willis énekelte a hatvanas évek Someday You'll Need My Love, Act Naturally és Take My Heart című slágereit. Ezek kislemezeken jelentek meg a hatvanas évek elejétől egészen 1968-ig.