Véget ért a popvilág legnagyobb cicaharca

Katy Perry Taylor Swift
Katy Perry and Taylor Swift at the 52nd Annual GRAMMY Awards - Salute To Icons Honoring Doug Morris held at The Beverly Hilton Hotel on January 30, 2010 in Beverly Hills, California.
Vágólapra másolva!
Véget értek a harcok Katy Perry és Taylor Swift között, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Katy Perry ajándékot küldött riválisának. A konfliktusok még 2011-2012 körül indultak, amikor Katy Perry California Dreams nevű turnéjából a háttértáncosai csatlakoztak Taylor Swift turnéjához.
Vágólapra másolva!

Hét éve tartott már a verbális és egyéb csatornákon megjelenő harc Katy Perry és Taylor Swift között, és úgy néz ki, most végre kibékül a két énekesnő. A békekötés

Katy Perrynek köszönhető, aki egy olívaágat ajándékozott Swiftnek.

Taylor Swift a phoenixi koncertje előtt mutatta meg a rajongóinak a békét szimbolizáló ajándékot egy Instagramra feltöltött videóban.Az énekesnőnek egyébként ez volt az első állomása a Reputation World turnéjában. „Köszönöm Katy” - írta, és még egy szivecskés emodzsit is beletett a posztba.

Katy Perry az olívaágat gondosan becsomagolva küldte el Taylor Swiftnek, és egy üzenetet is írt mellé. „Helló, régi barátnőm! Gondoltam, reagálok a múltban történt konfliktusainkra.

Őszintén sajnálom, ami történt” - írta. A konfliktusaik még 2011-2012 körül indultak, amikor Katy Perry California Dreams című turnéjából a háttértáncosai csatlakoztak Taylor Swift turnéjához. Katy Perry azt mondta, hogy

kettejük harcát ő indította el,

így most a saját feladatának érzi, hogy véget vessen a konfliktusnak - írta a CoS. Taylor Swift sem volt ártatlan az évek során, korábban megírtuk, hogy az egyik alkalommal – három év szünet után – éppen azon a napon pakolta vissza zenéit a Spotifyra, amikor megjelent a rivális Katy Perry legújabb albuma, a Witness.

A rajongók azonban nyertek Katy Perry és Taylor Swift konfliktusával,

ugyanis több sláger is született a rivalizálásból, például a Bad Blood és a Swish Swish.