Eric Clapton meg fog süketülni

2018.01.12. 16:59

Eric Clapton a róla szóló új dokumentumfilm kapcsán beszélt egészségi állapotáról. Azt mondta, egyre jobban süketül, és a keze is egyre nehezebben működik. Pedig még tervez fellépéseket. 

Eric Clapton  a napokban a róla szóló új dokumentumfilm kapcsán romló egészségügyi állapotáról is beszélt egy rádióműsorban. A világhírű gitáros azt mondta, annak ellenére, hogy már 72 éves, szeretne továbbra is fellépni. Bár attól tart, hogy egyre nehezebben megy neki a játék. A 2016-os I Still Do című lemez hátsó borítóján egy kép is megjelent a kezéről, ujjnélküli kesztyűt viselt ekcémája miatt. A rádióműsorban elmondta, hogy kemény fülzúgással küzd, és

meg fog süketülni.

Ráadásul a kezei épphogy működnek még gitározás közben. De ezek ellenére Clapton azt mondta, hogy ugyanolyan jól játszik, mint az elmúlt néhány évben, csak nehéz. 

Eric Clapton életéről dokumentumfilm készült.Forrás: NurPhoto/Justin Ng/Photoshot/NurPhoto/Justin Ng

Ezek mellett az alkohol és drogproblémáiról is beszámolt. A beszélgetés célja egyébként az volt, hogy a dokumentumfilmet népszerűsítse. Az Eric Clapton: Life in 12 Bars című filmet pénteken mutatják be az Egyesült Királyságban, és egyébként a gitáros régi barátja, Lili Fini Zanuck rendezte. Clapton azt mondta, hogy a film életének nehézségeit, tragédiáit is bemutatja, de fontos róla megjegyezni, hogy a vége jó.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK