Először beszélt válásáról Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté
Vágólapra másolva!
A színész még mindig magánügyükként kezeli szakítását Dancs Annamarival, ezúttal viszont kivételt tett egy magazinnal, és elmondta, hogyan próbálják túltenni magukat a szakításon.
Vágólapra másolva!

Kerényi Miklós Máté azt mondta, „nem hagytam el a családomat. Mint nőt elhagytam Annamarit, de mint embert és anyát nem. Ahogyan

Azt írták, hogy Ádám kilenc hónapos volt, amikor egy másik nő miatt elköltöztem, de ez nem igaz. Tudom, hogy nem javít a helyzetemen, de Ádám csupán négy hónapos volt, amikor meghoztam ezt a döntést, és új barátnőről szó sem volt” - idézte a Hot! magazin cikkéből Kerényi Miklós Mátét a Blikk.

A színész azt mondta, sokat engedett a feleségének csak azért, hogy otthon nyugalom legyen. Szerinte fiuk születése volt az a pont, amikor úgy döntött, nem lehet mindenben engedni, igenis kompromisszumokat kell kötni. Úgy fogalmazott, nem bánt meg semmit, hiszen fantasztikus gyerekük született.

Kerényi Miklós Máté Forrás: Mokka

Azt is mondta, „nehéz időszakot élünk át Annamarival, de hiszem, hogy leszünk mi még

hiszen sokkal többet ér az életünk, amióta lett egy közös fiunk. És ezen nem változtathat, hogy ki a társunk.” Kerényi Miklós Máté új lakásában egy gyerekszobát is kialakított Ádámnak, aki igyekszik minden szabadidejét kisfiával tölteni. Azt mondta, „Ádámnak az lesz a természetes, hogy minden másnap az apjával van, ahogy az ünnepeket is ugyanúgy együtt töltöm majd vele és az édesanyjával. Hozzáteszem,

Hatéves voltam, amikor a szüleim elváltak, és mivel én voltam az apásabb, vele maradtam.”