5 évet várt vele, és nagyon jól időzítette új albumát Justin Timberlake

2018.02.02. 13:48

Justin Timberlake-nek utoljára 2013-ban jelent meg albuma, a most kijött lemeze pedig úgy néz ki, elnyerte a rajongók tetszését. Míg a Man Of The Woods-ról kiszivárogtatott első számot, a Filthy-t sokan bírálták, összességében az új albumot most mégis mestermunkának tartják. 

Amikor Justin Timberlake a múlt hónapban új albumáról, a Man Of The Woods-ról beszélt, azt mondta lesznek benne szokatlan erdei finomságok. Az első szám, amely korábban megjelent az albumról a Filthy volt, és eléggé megosztotta a rajongókat,Justin Timberlake sok kritikát kapott. Ezek után nem csoda, ha sokan kérdőre vonták az album sikerét.  

Justin Timberlake Filthy című számának klipjében egy robot fogdossa a táncosnőket.Forrás: JustintimberlakeVEVO

Éjfélkor debütált  a Man Of The Woods, és Timberlakenek nincs mitől tartania, a rajongók ugyanis elégedettek a Twitteren írt kritikák alapján. Egy rajongó például azt írta, hogy Timberlake szó szerint ajándék a világnak, más szerint a Man Of The Woods egy mestermű, és máris az év albuma, egy harmadik rajongó pedig a számokat hallgatva azonnal táncra perdülne.

Az albumot nagyon jó lidőzítette, és nyilván nem véletlenül, ugyanis néhány nap múlva, február 5-én Justin Timberlake csinálja az idei Super Bowl félidejének show-ját.

Aminek egyik izgalma, hogy éppen 14 évvel ezelőtt léphetett fel ugyanígy az NFL-döntőben. Arról híres az a fellépés, hogy egy hirtelen, de valószínűleg eltervezett rántással tette láthatóvá fellépőtársa, Janet Jackson piercinges mellét

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK