Rúzsa Magdi rázkódott a fájdalomtól, miközben lepergett előtte az élete

2018.02.08. 10:02

Rúzsa Magdi Peruban volt, mikor egy komoly gyulladástól annyira feldagadt az ínye, hogy nem tudta összezárni a száját. Több napig szenvedett a fájdalomtól, mikor lázasan, a fájdalomtól rázkódva kórházba került. Azt mondta, „talán közhelyesnek hangzik, de csak arra tudtam gondolni, hogy nem számít semmi más, csak a szeretteim”.

Rúzsa Magdi külföldi pihenése nagyon fájdalmas rémállommá változott. Férjével Peruban jártak, és egy helyi régész vezetésével hatalmas hegyek között is túráztak. Rúzsa Magdi a napi tornagyakorlatait végezte, mikor letört egy darab a fogából, és belefúródott az ínyébe, majd olyan komoly gyulladást okozott, hogy amikor bevitték a kórházba, és elmondása szerint lepergett előtte az élete - írja a Storyra hivatkozva a Ripost.

Rúzsa Magdi a lapnak azt mondta, „előfordult, hogy 4000-4500 méter magasan túráztunk, ahol már elég nagy a légnyomáskülönbség a sík területekhez képest. Azt tudtam, hogy az ember ilyen körülmények között sérülékenyebb, azt azonban nem gondoltam volna, hogy a napi torna közben törik el az egyik fogam, és egy szilánk belepattan az ínyembe. A sérült íny rövidesen nagyon csúnyán begyulladt, és

akkorára dagadt, hogy nem tudtam összezárni a számat.

Iszonyúan fájni kezdett. Nagyon megijedtem, hiszen még angolul sem nagyon beszélnek ezen a vidéken. Elmagyarázni is nehéz volt, mitől szenvedek. Ráadásul arrafelé nehéz megtalálni a jó fogorvost. Borzasztó fájdalmat éreztem napokig, majd hirtelen belázasodtam, majdnem elájultam a fájdalomtól és rázkódott a testem.

Végül a helyiek bevitték a kórházba, és sikerült olyan szakembert találni, aki megfelelően kiműtötte Rúzsa Magdi ínyéből a szilánkot. Az énekesnő azt is elmondta, „lázasan, fájdalmak között sok mindent átértékel az ember. Talán közhelyesnek hangzik, de csak arra tudtam gondolni, hogy nem számít semmi más, csak a szeretteim.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK