Gregor Bernadett: Ő életem párja

Gregor Bernadett
Budapest, 2013. április 22. Gregor Bernadett színművész az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Gregor Bernadett elmondása szerint még soha nem volt olyan boldog, mint az elmúlt négy évben. Hosszú évek után újra úgy érzi, hogy kerek az élete. Férjével egy színházban játszanak, és cseppet sem zavarja őket az egész napos együttlét.
Vágólapra másolva!

Gregor Bernadett és Szarvas Attila augusztusban ünneplik negyedik házassági évfordulójukat. A kapcsolat elején még terveztek közös gyereket, de mára beletörődtek abba, hogy ez nem adatik meg nekik. Gregor Bernadett a Ripostnak arról mesélt, hogy

ennek ellenére kerek az élete.

Sőt, most kerek csak igazán. Azt mondta, hogy „egy darabig szomorú voltam amiatt, hogy nem lesz közös gyerekünk, de valamiért így kellett lennie. Szerencsére a döntésünk nem ment a kapcsolatunk rovására.

Soha nem éreztem magam ilyen kiegyensúlyozottnak, mint az elmúlt négy évben. Voltak rossz kapcsolataim, amikért hiába küzdöttem, nem működtek. Aztán jött Attila, és ő kárpótolt azokért az évekért.”

Gregor Bernadett 2013-ban Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az elején sokan nem hittek abban, hogy működni fog a házasságuk, de a pár nagyon boldog közös életet él, ráadásul az sem zavarja őket, hogy egy társulatban játszanak. Mindketten az Újszínház színészei, és azt mondják, a munka nem okoz gondot a kapcsolatukban. Gregor Bernadett azt mondta erről: „ez azért alakult így, mert mi előbb kollégák voltunk, és csak aztán szerettünk egymásba. Kifejezetten jó, hogy otthon mindent meg tudunk beszélni.

Egyenrangú partnerek vagyunk, amit régen éreztem egy kapcsolatban. Még a macskákat is megszerettettem Attilával, meg azt is, hogy nálam mindig több négylábú él. Nem kérdés, hogy valóban ő életem párja.”