Meghalt a zenész, miután egy emeletet zuhant a bevásárlóközpontban

Vágólapra másolva!
A 45 éves rockzenész egy bevásárlóközpont mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet, és az egyik étterem asztalára zuhant. 
Vágólapra másolva!

Meghalt ez egykori grindcore zenekar, az Anal Cunt gitárosa, Josh Martin. Egy Rhode Island-i bevásárlóközpont egyik mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet. A 45 éves Martin állítólag

felmászott a mozgólépcső korlátjára,

és valószínűleg elveszítette az egyensúlyát. Az NME azt írja, hogy „bohóckodott, majd fellépett, hogy meglovagolja a korlátot”.

A korlátról leesve egy teljes emeletet zuhant, és az egyik étterem asztalába vágta be a fejét. Azonnal a közeli kórházba vitték, de nem sokkal később meghalt. Noha a rendőrség

még mindig vizsgálja a biztonsági kamerák felvételeit,

azt már korábban kijelentették, hogy Martin valószínűleg nem szándékosan ugrott le, és hogy nem más hibájából történt a baleset.

Josh Martin 1996-ban csatlakozott az Anal Cunthoz, és 5 évet játszott ott. Majd 2006-ban újra csatlakozott, és a zenekar 2011-es megszűnéséig maradt is. Akkor halt meg a frontember, Seth Putnam. Martin az Anal Cunt mellett játszott még az Adolf Satanban, az Impaled Northern Moonforestben és a Failure Clinicben.