Ezért nem lehet medencéje Robbie Williamsnek

2018.06.01. 14:24

Robbie Williams 2013-ban költözött Kensingtonban. Mióta ott él, nem jön ki jól a szomszédjával, aki nem más, mint az egykori Led Zeppelin gitárosa és alapítója, Jimmy Page. Williams hiába szerette volna felújítani otthonát, de a legendás rocksztár akadályokat gördített elé. 

17 millió fontért vett házat Robbie Williams Kensingtonban még 2013-ban, a közvetlen szomszédja pedig nem más, mint a Led Zeppelin alapítótagja, Jimmy Page. Mióta Williams odaköltözött, a viták gyakorlatilag folyamatosan zajlanak a két zenész között. Robbie Williams nagyszabású felújításokkal akarta volna tovább fokozni a luxust otthonában, egy föld alatti medencét, és egy konditermet is szeretett volna építtetni.  

Robbie Williams szomszédja nem akarja, hogy az énekes felújítsa otthonátForrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Fotoreport Koch

Viszont hiába akarja Williams a föld alatti medencét, Jimmy Page vadul tiltakozni kezdett a felújítások ellen, és a bíróságnak címzett kétoldalas levélben részletezte, hogy az énekes építkezése hogyan veszélyeztetné a saját hatalmas, gótikus villájának épségét. A zenész főképp az ásások miatti rezgéstől tart. Jimmy Page toronyházát 1875 és 1881 között tervezte az építész William Burges saját célra, de soha nem élhetett benne, mert bár 1878-ra már alapjaiban állt a ház, Burges 1881-ben meghalt. Jimmy Page 40 éve él a házban. A Google Maps utcaképén jól látszik a ház, a Tower House tornya a fák között, de közelebbről egyszerűen nem lehet megnézni. Az úton tovább ott van Robbie Williemsé, az előtt kényelmesen lehet bámészkodni, de Page kapuját a zenész kérésére mindkét irányból átugorja a program. 

 Williams hiába mondta, hogy a szomszédnak nincs beleszólása az építkezésébe, és amúgyis kizárólag kézi szerszámokat használnának csak a munkásai, az ügyet a bíróság elhalasztotta, így az énekes még jó sokáig nem kezdheti el az építkezést - írta az Independent.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK