Színészeinek művészi fotóival reklámozza új bemutatóit a Nemzeti Színház

Szűcs Nelli
Nemzeti Színház
Vágólapra másolva!
Színművészeit, általuk pedig idei bemutatóit hirdeti október 1-jétől a Nemzeti Színház a hétfőn indult kampányával.
Vágólapra másolva!

Október 1-től, hétfőtől indul a Nemzeti Színház idei bemutatóinak kampánya, amelyben a színház színészeinek művészi fotóit használják. A kampánnyal színművészeit és premierjeit egyszerre népszerűsíti a Nemzeti Színház. Októberben Ács Eszter, Csurka László, Berettyán Sándor és Fehér Tibor (mindannyian Az ember tragédiájá-nak szereplői), valamint Szűcs Nelli, Katona Kinga, Rácz József és Tóth László (mindannyian az Álomgyár című produkcióban játszanak) portréfotóival találkozhatnak az érdeklődők az utcán, a villamosmegállókban, az újságokban és az interneten egyaránt.

Szűcs Nelli az Álomgyár című előadást hirdeti Forrás: Rózsa Erika

Az Álomgyár (eredeti címén Dreamworks) Ivan Viripajev darabja, amelyet az orosz sztárrendező, Viktor Rizsakov viszi színpadra. Ennek bemutatója október 3-án lesz. Az ember tragédiája, Vidnyánszky Attila rendezése pedig október 19-én debütál. Ezekre az előadásokra természetesen már kaphatóak jegyek, bár már nagyon szűkös a választék.

Fehér Tibor Az ember tragédiájá-t hirdeti a plakáton Forrás: Rózsa Erika

Az új kampánnyal az volt a színház terve, hogy a friss, izgalmas stílusban készült plakátok, melyekhez a fotókat Rózsa Erika fotóművész készítette,

látványukkal vonzóvá tegyék az előadásokat.

A színészek ruhája, kellékei, a fotók hangulata illeszkedik az előadásokhoz. Egy-egy fotó elkészítéséhez a sminkeléssel, fodrászattal, öltöztetéssel, világítással együtt átlagosan három órára volt szükség, az utómunkálatok újabb órákat vettek igénybe.

A plakátfotózáshoz a Nemzeti Színház társulatának

mind a 35 színésze modellt állt,

és a következő hónapokban mindannyiuk arcával és rajtuk keresztül az új bemutatók címeivel is találkozhatnak majd a közterületen és az egyéb felületeken. Az elkészült plakátokat a nézők a Nemzeti Színház honlapjáról tölthetik le, és háttérképként is használhatják, a közönségtalálkozókon pedig dedikálják őket művészeink. A többi plakát innen letölthető: