Budapesten forgatta legújabb klipjét Ellie Goulding

Ellie Goulding
Vágólapra másolva!
A világhírű Ellie Goulding Budapestet választotta legújabb klipjének forgatásához. A videóban több jól ismert fővárosi helyszín is megjelenik. A dal elkészítésében pedig világsztárok segítették az énekesnőt.
Vágólapra másolva!

A brit Ellie Goulding Budapesten forgatta legújabb videóklipjét, amit a Close To Me című számához készített. A képi világhoz a magyar fővárost, a dal összerakásához, tehát a hanghoz pedig Diplót és Swae Lee-t hívta segítségül. Az, hogy a klip Budapesten készült el,

a Magyar Turisztikai Ügynökség új stratégiájának is köszönhető.

A turisztikai reklámozás egyik új trendje, hogy egy zenei videóklip helyszíneként mutatkozhat be egy-egy város – írja a Travelo. A megoldás fő oka az óriási elérés. Goulding klipjét két nap alatt már több mint egymillióan látták, és nagyon valószínű, hogy legtöbbjüknek le is esett, hogy Budapesten forgatták a klipet, hiszen öles betűkkel jelenik meg a helységnév a videó elején.

A klipben főszerepet kapó Budapest több ismert helyszíne is megjelenik: például a Budai Vár, azon belül a Halászbástya, a Barokk kapu és a Várkert Bazár is. Az talán még nagyobb lendületet ad a klipnek, és ezáltal Budapest megismertetésének, hogy Goulding egy kisebb szünet után jött ki ezzel a videóval. Az énekesnő egyébként járt már Magyarországon. Tavaly lépett fel a VOLT Fesztiválon:

Azért ez jobb volt, mint Rihanna koncertje

A VOLT Fesztivál egyik legnagyobb neve, Ellie Goulding tisztességesen végigcsinálta szerda esti koncertjét, de csak a legelvakultabb rajongók távoztak azzal, hogy ez egy meghatározó élmény volt. „Azt hittem, ez jobb lesz" - mondta egy némileg csalódott néző, és valószínűleg a legtöbben így voltak vele.