Ötven éve van a pályán a híres magyar szinkronszínész

Sláger Téma, Kalmár Tibor, Forgács Gábor
Kalmár Tibor és Forgács Gábor
Vágólapra másolva!
Szeptember 8-án 20 órától Forgács Gábor színész és Forrai Miklós gasztroforradalmár lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.
Vágólapra másolva!

A szinkronszínészként reneszánszát élő Forgács Gábort ismerhetjük a pesti kabaré kultikus színházai, így a Vidámszínpad vagy a Mikroszkóp Színpad révén, láthattuk őt megannyi kabaréműsorban a televíziók képernyőjén, de hangja is visszaköszön, például a Julien király szinkronjaként a Madagaszkárból. Közel ötven éve íródó karrierje egy jódli dal előadásával indult. Hogy pontosan mikor, és hogy mi köze van ennek a Ki Mit Tudhoz, kiderül a vasárnapi adásból. Amelyben még arról is vall, fél évszázados karrierjét tervezi-e valamilyen módon, akár egy önálló előadói esttel megünnepelni.

Kalmár Tibor és Forgács Gábor Forrás: Sláger Téma

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Forrai Miklós lesz a vendég. Aki a kilencvenes években először a divatvilágot igyekezett megreformálni, városszerte híres divatbemutatói mellett az irodalmi kávéház és a vacsoraszínház műfaját is ő hozta vissza a honi köztudatba. Hogy talán pont utóbbi jelentette-e az átmenetet a gasztronómia világába, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, miért pont az itáliai konyhát választotta, meg persze azt sem rejti véka alá, hogy mindemellett a magyar ételek igazi utazó nagykövete is. Az, hogy például Kínában hogyan fogadják a magyaros ízeket, szintén kiderül az adásból. Sőt, még arra is fény derül, miért is hívta meg Forrai Miklós étteremtulajdonost a világhírű énekes, Grammy-díjas zeneszerző, Sting saját toszkánai birtokára, ahogy az is, eleget tett-e már ennek a nem mindennapi invitálásnak.

Forrai Miklós és a műsorvezető Forrás: Sláger Téma

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Somogyi Zoltánnal készült interjút hallgathatjuk meg újra. Akinek pozitív életszemléletét, a szakmához való hozzáállását tanítani lenne érdemes. Hogy megérett-e benne a mesterszerep, kiderül a Sláger Téma Extrából. Ahogy az is, a több mint két évtizede íródó rádiós karrierje mellett, amit kizárólag itt a Sláger FM-ben és az elődrádiójában töltött, hogyan alakult a tévés énje, amelyben a riportműsoroktól egyenesen az Uri Geller nevével fémjelzett A kiválasztott show-mesterségéig sokféle szerepet kipróbálhatott. Mi sem természetesebb, mostanság is egy igazán unikális műsort vezet, hogy mi is ez, kiderül vasárnap este a Sláger FM-en.

Somogyi Zoltán Forrás: Sláger Téma

2019. szeptember 8-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Forgács Gáborral, Forrai Miklóssal, Somogyi Zoltánnal, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!