Ritka sikertörténet, könnyűzenéről váltott operára a Cotton Club Singers énekese

Sláger FM, Sláger Téma, Kalmár Tibor, László Boldizsár
László Boldizsár
Vágólapra másolva!
December 29-én 20 órától a jubileumi, születésnapi koncertjére készülő László Boldizsár és a színésznő, Rátonyi Hajni lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Ha valaki a harmincas éveinek legvégén, közel két évtizednyi könnyűzenei karriert követően az opera műfajára vált, és alig tíz év alatt tenorként is a legrangosabb elismeréseket érdemli ki, arra nyugodtan mondhatjuk, hogy nem mindennapi teljesítmény. Sőt, 2019-ben egy nem mindennapi baráti összejövetel ihlette, már általa jegyzett opera is debütálhatott. Ezt a páratlan karriert és a kerek születésnapját ünnepeli január hatodikán László Boldizsár.

László Boldizsár Forrás: Origo

A BoldiÖtven koncerten az Erkel Színházban sztárvendégeivel és az ország legjobb zenekarával kiegészülve lép majd fel. Hogy kik ők, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, ki az a Kossuth-díjas színész, aki szerepet vállalt László Boldizsár legújabb videoklipjében. Illetve, hogy lesz-e ünnepe a jövőre negyedszázados Cotton Club Singers együttesnek is. Így összeállhat-e újra a legendás jazz zenekar.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Rátonyi Hajni színművésznő lesz a vendég. Aki elárulja majd, milyen gyerekkora volt a legendás színész és konferanszié Rátonyi Róbert lányaként. Vagy mit is jelentett a rendezőgéniusz Kazimir Károly osztályában végezve, szinte még színművészetisként az örök klasszikussá vált Abigél sorozatban főszerepet alakítani.

Rátonyi Hajni Forrás: Origo

Rátonyi Hajni mesél több mint négy évtizede íródó színpadi karrierjéről is, így legendás kabarészerepeiről, de operettekről, musicalekről is beszél majd. Szó esik a november elején bemutatott Veszélyes fordulóról is, amely Rátonyi Hajni játéka mellett Földes Eszter rendezői debütálása miatt is emlékezetessé vált a Karinthy Színházban.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Földes Eszterrel készült beszélgetés lesz újra hallható. A Válótársak és a Mintaapák sorozat sztárja arról is mesél, hogyan vezette rá a sors, hogy rendezőként is debütáljon. Sőt, itt a Sláger Téma Extrában jelenti majd be, hogy a Karinthy Színházban szerepei és a Veszélyes forduló rendezése mellett egy még nemesebb feladatot is kap.

Földes Eszter Forrás: Origo

Hogy mi is ez a titulus, amivel Karinthy Márton örökébe is lép, kiderül. Ahogy az is, hogyan viseli másfél esztendős kisfia, Álmos Fülöp, édesanyja karrierfordító munkás hétköznapjait.

2019. december 29-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en László Boldizsárral, Rátonyi Hajnival, Földes Eszterrel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!