Töltényben küldette el saját hamvait a világhírű zenész

Lemmy Motörhead Ian Kilmister
British rock band Motorhead's lead singer Ian "Lemmy" Kilmister performs on the Pyramid Stage on the first official date of the Glastonbury Festival of Music and Performing Arts on Worthy Farm near the village of Pilton in Somerset, south west England, on June 26, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF / AFP / OLI SCARFF
Vágólapra másolva!
Egy amerikai tévéshez most jutottak el a Motörhead 2015-ben meghalt frontemberének hamvai. Lemmy kérése az volt, hogy a nevével ellátott töltényben kapják meg hamvait a közeli barátai. 
Vágólapra másolva!

2015-ben, 70 évesen halt meg Lemmy Kilmister. A Motörhead legendás frontemberének kérése az volt, hogy a hamvait juttassák el a legközelebbi barátaihoz. A hamvak tárolására pedig a töltényt találta legjobb megoldásának.

Lemmy 2015 nyarán Forrás: AFP/Oli Scarff

Riki Rachtman tévés és rádiós műsorvezető, aki elsősorban rockzenével foglalkozik, hétfőn tett közzé egy képet a kapott töltényről.

A kép mellé leírta, hogy Lemmy kérése volt az, hogy a barátok kapjanak egy-egy ilyen golyót, illetve azt is írta, hogy elsírta magát, mikor kézhez vette.

Az egykori teniszező, Pat Cash tavaly az Instagramon tett közzé képet egy hasonló töltényről. Azt nem ő kapta, hanem a barátja, Whitfield Crane, az Ugly Kid Joe frontembere, akivel éppen együtt vacsorázott Lemmy bárjában, mikor az megkapta a töltényt.