[origo] kultúra

Forrás: Benita Marcussen
Van rosszabb is, mint guminővel élni

Egyesek szerint ez csak a maszturbáció kifinomult formája, ám a guminő-tulajdonosok azt állítják, valódi érzelmeket táplálnak műpartnerük iránt. A guminő társat választók hétköznapjaikat Benita Marcussen fotósorozatban örökítette meg.

Forrás: MTI/Beliczay László
Soha nem akart nagy író lenni

Nem emlékszem az elhangzott mondatokra, nem a beszélgetés tartalma volt rám nagy hatással, hanem az ember.

Forrás: Getty Images/(c) Katrina Wittkamp/Katrina Wittkamp
Fogalmunk sincs, hogyan működik a gyerek

Valamennyiünk életét, személyiségét alapvetően meghatározza, milyen családban nőttünk fel. Persze a gyereknevelés olyan, mint a politika. Mindenki ért hozzá, de senki sem csinálja jól.

Forrás: http://museumofselfies.tumblr.com/
A múzeumi szelfi lehet a legújabb őrület

Olivia az első múzeumi szelfijét hétfőn készítette a koppenhágai Nemzeti Galériában, azóta már német, osztrák és horvát múzeumlátogatók is csatlakoztak a projekthez.

Fotó: Polyák Attila - Origo
Gyűlölöm a hatalmat, nem hiszek a politikában

Dragomán György elárulta, miért A fehér királyt választották a filmesek, elmesélte, milyen volt a Ceausescu-diktatúrában felnőni, és beszélt a politikusok feladatáról is.

Forrás: WikiCommons
Hová tűnt Jézus lábfeje?

Ha nem vágják le a kép széleit, nem robban bomba a kolostorban és nem zavarnak össze minket az eltérő változatok, a műalkotásoknak akkor is meg kell küzdeniük a legnagyobb ellenségükkel: az idővel.

Forrás: Borsi Flora
Magyar lány hódította meg a Photoshopot

Borsi Flóra képével indul el a világ legnépszerűbb képmódosító szoftverje. Munkáiról írt már a BBC is, de a szakmát autodidaktaként sajátította el. A valóság nem elég neki, a művészet szerinte a lélekből és tudásból fakad.

hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló
hirdetés
hirdetés
hirdetés