Vágólapra másolva!
Nagy-Britannia igazi nagyágyút nevezett az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére, ám a veterán walesi énekesnő reméli, jobban szerepel majd, mint tavaly Engelbert Humperdinck tette.
Vágólapra másolva!

Csütörtök reggel jelentették be, hogy a 61 éves Bonnie Tyler képviseli az Egyesült Királyságot a dalverseny májusi döntőjében. "Ígérem, hogy mindent beleadok az Egyesült Királyság kedvéért!" - mondta a világhírű énekesnő, aki megtisztelve érzi magát a döntést miatt. Csak a rend kedvéért írjuk ide, hogy Bonnie Tylernek olyan világslágerei voltak korábban, mint az It's A Heartache, a Total Eclipse Of The Heart vagy a Lost In France. Már azt is lehet tudni, hogy a Believe Me című dalt fogja énekelni, ám a számot egyelőre még nem mutatták be, csak annyit árultak el róla, hogy társszerzője az a Desmond Child, aki számos slágert írt karrierje során, a Bon Jovitól kezdve Robbie Williamsig számos előadónak, és olyan slágerekben volt benne a keze, mint az I Was Made For Lovin' You vagy a Livin' La Vida Loca.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

A versenyt korábban lazán vevő britek tavaly beleerősítettek, és egy nagy nevet, Engelbert Humperdincket küldték, ám ő utolsó előtti helyen végzett. Bonnie Tyler többször koncertezett Magyarországon, legutóbb tavaly augusztusban a Unique fesztiválon: a koncertről készült beszámolónkat itt olvashatja, interjúnkat pedig itt.