Klipforgatáson lőttek le egy fiatal színészt

Vágólapra másolva!
Egy ausztrál hip-hop együttes, a Bliss n Eso klipjének forgatásán meghalt egy színész, miután mellkason lőtték.
Vágólapra másolva!

Az eset az ausztráliai Brisbane-ben történt vasárnap. A húszas éveiben járó férfit a belvárosban, egy bárban lőtték le a forgatás közben. A stáb még a helyszínen megpróbálta újraéleszteni, de a férfi végül belehalt a sérülésbe – írja a BBC. Senki más nem sérült meg.

A hatóságok szerint

a klipforgatáson több fegyvert is használtak,

de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek meg voltak-e töltve. Így az sem világos, hogy bűntény vagy baleset okozta a színész halálát.

Azt sem lehet biztosan tudni, hogy hány lövést adtak le. Egy, a bárban dolgozó munkás szerint három lövés dördült el, a rendőrök pedig 5 perc alatt a helyszínen voltak. Az ausztrál hatóságok nyomozást indítottak az ügyben.

A Bliss n Eso három tagja nem volt ott a forgatáson. Az eset után közleményt adtak ki, amelyben leírták, hogy megrázta őket a színész halála. Menedzserük azt közölte, hogy együttműködnek a rendőrséggel, további információkkal pedig nem tudnak szolgálni.

A forgatásnak helyszínt biztosító Brooklyn Standard is kiadott egy közleményt: azt írták, hogy a bárt teljesen kibérelték a nyitvatartási időn kívül, és az ő dolgozóik közül senki sem volt jelen az esetnél.

A Bliss n Eso korábban a közösségi médiában keresett szereplőket a Friend Like You című daluk videóklipjéhez. Taxisöfőr, drogdíler és üzletember szerepekre várták a jelentkezéseket.

Érdekesség, hogy az elmúlt hetekben

a Tűzgyűrű című hollywoodi film folytatását is a közelben forgatták.

A produkció szóvivője elmondta, hogy az eset nem volt hatással arra a forgatásra.