Hozzávalók:
20 dkg harcsafilé
20 dkg fejeskáposzta
10 dkg petrezselyem gyökér
20 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
petrezselyem
édesítőszer
vaj
só
bors
olaj
Hogyan kell elkészíteni?
Feldarabolom a vöröshagymát majd olajon megpirítom. A fejes káposztát lereszelem, hozzáadom és megborsozom. Édesítőszerrel megszórom. A harcsát darabokra vágom és megsózom. Olajon, forró serpenyőben megsütöm a halat. Petrezselyem gyökeret, gombát darabolok és megpirítom. Megborsozom és fokhagymát adok hozzá. A káposztát csak most sózom meg. Ha kész, leveszem a tűzről a gombás köretet és megsózom. Tálalásnál a káposztaágyra fektetem a harcsát, a gombás fehérrépás köretet mellé teszem.