Vágólapra másolva!
2006. február 1-jén a Mindentudás Egyeteme és a Budapesti Kommunikációs Főiskola rendhagyó és egyedülálló együttműködési megállapodást írt alá.
Vágólapra másolva!
Budapesti Kommunikációs Főiskolahttp://www.bkf.huAz intézmény honlapja

A megállapodás értelmében a két intézmény között több éves, stratégiai együttmuködés született, melynek keretében a Mindentudás Egyeteme a felsooktatásban tanuló hallgatók számára biztosít szakmai gyakorlati lehetőséget. A közös munka során a hallgatók az érték alapú tudás forgalmazásának hazai gyakorlatába nyerhetnek bepillantást.

Vass László, a BKF főigazgatója szerint a megállapodás segít abban, hogy a főiskola hallgatói az elméletben elsajátított tudásukat a gyakorlatban is mérlegre tegyék. Fábri György, az ME tudományos igazgatója röviden beszélt az ismeretterjesztő programsorozat formai és tartalmi elemeinek megújulásáról, kilátásba helyezve egyebek mellett az előadások DVD-n való megjelentetését, valamint a program nemzetközi megjelenését. Hozzátette még, hogy az ME mindezen új termékek létrehozásában és megvalósításában számít a BKF hallgatóinak együttműködésére is.

BKF