Hosszútávú együttműködés indul a ME és a Kutató Diákok Mozgalom között

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Sulyok Katalin, Fábri György és Sallai László

Február 7-én ünnepélyes keretek között írták alá a Mindentudás Egyeteme Kht. vezetői, Fábri György és Sallai László, illetve a Kutató Diákok Országos Szövetsége és a Kutató Diákokért Alapítvány elnökei, Sulyok Katalin és Csermely Péter a jövőbeli együttműködésükről szóló megállapodást.

Az együttműködés célja, hogy a partnerek "növeljék a tudományos ismeretterjesztés bázisát és széles körben megismertessék a tudományos diákköri munkát."

Képek az aláírásróljavascript:var w=window.open('http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/0502/Munka200529212220/gallery.xml','popup','width=500,height=520');w.focus();Segítik egymás munkáját

A közös munka keretében a két partner prezentációs versenyt rendez a Kutató Diákok szakmai elismerést elnyert tagjai között. Kölcsönösen bemutatják az általuk elért közönség körében a másik féllel kapcsolatos információkat: a ME hírt ad a Kutató Diákok által elért eredményekről, oktatási anyagokról, mentori információkról, és anyagilag is támogatja a mozgalmat; a Kutató Diákok Mozgalma pedig saját köreiben tematikus tájékoztatást ad a Mindentudás Egyeteme rendezvényeiről.

Az együttműködést a két szervezet honlapjának kooperációja teszi teljessé.

Csermely Péter és Sulyok Katalin