Egy szobalány lett gyanús a Madeleine-ügyben

Vágólapra másolva!
A portugál üdülőtelep elbocsátott szobalányára terelődött a gyanú az eltűnt négyéves Madeleine McCann ügyében - értesült a News of the World brit lap. A szobalányra valaki egy e-mailben hívta fel a figyelmet, az erről szóló levelet egyenesen a brit trónörökösnek küldte.
Vágólapra másolva!

A portugáliai üdülőtelep egyik elbocsátott szobalánya rabolhatta el Madeleine McCannt - legalábbis ez a legújabb feltételezés az éppen 150 napja eltűnt skót kislány ügyében. A négyéves Madeleine-nek május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta üdülőközpontjában, miközben a szülők a szállodától néhány méterre, baráti társasággal vacsoráztak.

Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem kíséri, főleg azóta, hogy néhány hete a portugál rendőrség a kislány orvos szüleit nyilvánította gyanúsítottá.

A News of the World, a legnagyobb brit vasárnapi tömeglap azonban most úgy értesült: a rendőrség figyelme a portugál üdülőtelep egyik kirúgott szobalánya felé fordult, akiről feltételezik, hogy bosszúból vihette el a gyermeket.

Az információ névtelen forrása egyenesen a brit trónörökös, Károly walesi herceg hivatalos honlapjának email-címére küldte ezt a feltételezését. A herceg londoni rezidenciája, a Clarence House az üzenetet azonnal továbbította a Scotland Yardnak - áll a brit lap vasárnapi értesülésében.

A News of the World szerint ugyanakkor a portugál rendőrség hivatalosan még mindig nem adta fel azt az elméletet sem, hogy az orvos szülők véletlenül - esetleg altató-túladagolással - maguk okozták Madeleine halálát, majd eltüntették a holttestet. A házaspár tagadja ezt a feltételezést.