Michael Jackson anyja lett a gyerekek gyámja

Vágólapra másolva!
Katherine Jackson, Michael Jackson 79 éves anyja lesz a június végén elhunyt énekes három gyermekének gyámja. A bíróság döntése szerint Debbi Rowe, két gyermek biológiai anyja láthatási jogot kapott.
Vágólapra másolva!

Egy Los Angeles-i bíró hétfőn úgy döntött, hogy Michael Jackson édesanyja lesz a popsztár három gyerekének állandó gyámja. Ezzel hivatalossá tették azt a megállapodást, amelyről az előző héten egyeztek meg a Jackson család és a június végén meghalt énekes két gyereke édesanyjának ügyvédjei.

A megállapodás értelmében a 79 éves Katherine Jackson lesz a popsztár gyerekeinek állandó gyámja. A popsztár volt felesége, Debbi Rowe láthatási jogot kapott a két gyerekhez, akiket ő szült Jacksonnak.

Michael Jackson-nak három gyereke van: a 12 éves Prince Michael, a 11 éves Paris és a 7 éves Prince Michael II, akit Blanket-nek is hívnak. Azt még a mai napig nem tudni, hogy a legfiatalabb kisfiú édesanyja kicsoda.

Ezentúl a két másik, idősebb gyereket biológiai anyjuk előre meghatározott időpontokban meglátogathatja és egy pszichológust is alkalmaz majd, aki "hozzászoktatja a gyerekeket ahhoz, hogy Rowe ismét belép az életükbe." Több amerikai hírforrás ugyanis azt állítja: a két gyerek nem tudja, hogy Rowe az anyjuk és csak most - apjuk halála után - kerülnek vele kapcsolatba először.