Reptereket kellett bezárni Londonban a hó miatt

Vágólapra másolva!
A Gatwick és a Luton repülőteret is be kellett zárni Londonban, mert nem tudták eltakarítani a kifutópályákról a havat. A hóesés komoly káoszt okozott Angliában, az ország keleti részén több helyen is tanítási szünetet rendeltek el.
Vágólapra másolva!

Káoszt okozott a hóesés Nagy-Britanniában. Pénteken két londoni repülőteret is be kellett zárni, mert a kifutópályákat nem tudták megtisztítani. A Gatwick és a Luton légikikötő egyelőre nem fogad járatokat. Az üzemeltető azt ígérte, hogy a lehető leghamarabb megtisztítják a jégtől és hótól a pályákat, és amint lehet, ismét fogadnak majd gépeket. A világ legforgalmasabb reptere, Heathrow a rossz idő ellenére üzemel.

A szigetország keleti részén több helyen is tanítási szünetet rendeltek el a lehullott hó miatt. A diákok így előbb kezdhették meg karácsonyi szünetüket. A szokatlanul kemény téli időjárás miatt Kentben több száz utós akadt el az úton, ők kénytelenek voltak kocsijaikban tölteni az éjszakát. Essexben pedig legalább 180 balesethez riasztották a rendőröket és mentőket. A hatóságok arra kérték az embereket, hogy csak akkor induljanak útnak, ha feltétlenül szükséges. Pénteken további havazást várnak Nagy-Britanniában