Berlusconi frizurája foglalkoztatja az olasz sajtót

Vágólapra másolva!
Négy nap alatt három különböző hajviselettel fotózták le Silvio Berlusconi olasz kormányfőt. Az egyik olasz lap szerint ennek az az oka, hogy egyik alkalommal elfelejtette barna krémmel beszínezni kopasz hajfoltját.
Vágólapra másolva!

Silvio Berlusconi olasz kormányfő hajkoronája körüli rejtély foglalkoztatja az olasz sajtót. A miniszterelnököt négy nap leforgása alatt ugyanis három különböző hajviselettel fényképezték le, ez pedig találgatásokra adott okot.

Berlusconit Maria Stella Gelmini oktatási miniszter szombati esküvőjén megszokott dús hajával látták, amelyet hajbeültetésnek köszönhet. Hétfőn - röviddel a milánói San Raffaele kórházban tartott orvosi kontrollvizsgálat előtt - ugyanakkor kopasz folttal fényképezték le a 73 éves politikust. Berlusconi szerdán viszont ismét dús hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt.

A kormányfőről készült fotókat a Novella 2000 című pletykamagazin közölte, a lap azt latolgatta, hogy Berlusconi a kórházlátogatás során a szokásostól eltérően nem színezte be barna krémmel haját, hogy ezzel rejtse el kopaszságát, ami éppen ezért tűnt terebélyesebbnek.

Berlusconi állítólag naponta használ egy sötét kreatinkrémet, hogy leplezze fejének kopasz foltjait. A miniszterelnök 2004-ben hajbeültetésnek is alávetette magát, amikor feje egyik oldaláról a másikra ültettek át hajszálakat.